Isparta Modern Huzurevine Kavusuyor

Isparta’da modern bir sekilde yaslilara hizmet verecek olan Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi için protokol imzalandi.

Isparta Modern Huzurevine Kavusuyor
Isikkent mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait arsa üzerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi’nin sagladigi ödenekle Isparta Il Özel Idaresi tarafindan yaptirilacak olan Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi en kisa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi, yaklasik 6 bin metrekare arazi üzerinde 11 bin metrekare insaat alanina sahip olacak. Merkez, 68 odada 100 yasli vatandasimiza hizmet verecek. Ihtiyaca göre ise merkezin kapasitesi artirilabilecek.

Imza töreninde konusan Vali Barus, projenin Isparta’ya hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunarak “Isparta’nin ihtiyaci olan bu huzurevini insallah en kisa sürede Isparta’miza kazandiririz. Ben de ilk gerçeklestirmis oldugum islerden biri olarak bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyuyorum. Insallah Isparta’miz için hayirli olur, yaslarimiz için hayirli olur. Çünkü büyüklerimiz, kimsesiz kalmis yaslilarimiz standartlari düzgün ve devlet tarafindan her türlü itinanin gösterildigi bu tip huzurevlerine ihtiyaç duyuyor. Tahsis edilen arsanin bulundugu yer de müstesna yerlerden birisi, önünde park var ayni zamanda büyüklerimiz o parki da kullanma imkanina sahip olacak. Ilimize hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Ardindan Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi için hazirlanan protokol imzalandi.

Konusmalarin ardindanVali Aydin Barus, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Yakup Kütük arasinda protokol imzalandi.
Kaynak: İHA