Hisarcik'ta Gençlik Söleni

Kütahya’nin Hisarcik ilçesinde belediye tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Söleni düzenlendi.

Hisarcik'ta Gençlik Söleni
Aksam saatlerinde Gençlik Parkinda Bando esliginde baslayan gençlik yürüyüsü Kapali Pazar yerinde sona erdi. Yürüyüs esnasinda marslar söylendi, mesaleler yakildi.

Yürüyüse, Emet Kaymakami ve Hisarcik Kaymakam Vekili Hasan Çiçek, Belediye Baskani Fatih Çaliskan, Ilçe Emniyet Amiri Seydi Uzun, Ilçe Jandarma Komutani Erkan Koç, daire müdürleri, ögrenci ve vatandaslar katildi.

Kapali Pazar yerinde gerçeklestirilen müzik programinda sahne alan “Grup Kuytu”, seslendirdikleri parçalarla izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Programda ayrica, “Kim bin gayme Ister” isimli komedi formatinda yarisma ve Hisarcik sivesiyle kompozisyon yarismasi düzenlendi.

Yarismalarda dereceye girenlere Baskan Fatih Çaliskan tarafindan ödül verildi.

Gençlerle güzel bir 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami geçirdiklerini söyleyen Belediye Baskani Fatih Çaliskan,” Ögrencilerimiz tarafindan hazirlanan bayram kutlamalarinin ardindan, Hisarcik Belediyesi olarak istiklal mesalesinin yakildigi tarihte bando ve marslar esliginde gençlik yürüyüsü yaparak, ilçemiz Kapali Pazar Yerinde konser düzenledik. Senlik havasinda bir bayram yasamanin sevinci ile katilim saglayan tüm ögrenci ve halkimiza sonsuz tesekkür ediyor, 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayramlarini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA