Gençler Orman Temizledi

Üniversite ögrencileri, ‘Çevreni temiz tut ve ormanlari koru’ topluma hizmet uygulamalari dersi çerçevesinde, Çamliçatak Ormani’nda temizlik yapti.

Gençler Orman Temizledi
Ardahan’da Çamliçatak ormanlik alani, üniversiteliler tarafindan temizlendi. ‘Çevreni temiz tut ve ormanlari koru’ topluma hizmet uygulamalari dersi çerçevesinde temizlik yapan ögrenciler, doganin korunmasi için dikkat çekti.

Ardahan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak Topluma hizmet uygulamalari dersi çerçevesinde gerçeklestirilen etkinlik "Çevreni temiz tut ve ormanlari koru’" adi altinda gerçeklestirildi.

Elektrik Programi Ögretim Görevlisi Ugur Sarikaya, Ögrencilerle birlikte kampüs alani ve çamliçatak ormanlarinda çevre temizligi yaparak toplumun bu konuya dikkatini çekmek istediklerini söyledi.



Dönem sonuna kadar ögrencilerle birlikte yine çesitli etkinliklerle farkindalik olusturarak toplumun önemli konularina dikkat çekmeye devam edeceklerini söyleyen Sarikaya, “Gelecek nesillere daha temiz ve saglikli bir gelecek birakma çabasi, dersimizin bir konusu. Sürdürülebilirlik bilincinin edinilmesi, topluma ve dogaya büyük katki saglar” dedi.

Ormani’nda çöp toplama etkinligine Gençlik Merkezi Müdürlügünde görevli lider ve gönüllü gençler de katildi.

Kaynak: İHA