Bu Da Dronlu Cinsiyet Belirme Partisi

Çesitli konseptlerde hazirlanan cinsiyet partilerine bir yenisi daha eklendi. Izmir’de bebek bekleyen bir çift, yakinlarinin hazirladigi sürprizle dron üzerine baglanan balonu patlatip dogacak bebeklerinin cinsiyetini ögrendi.

Bu Da Dronlu Cinsiyet Belirme Partisi
Son yillarda revaçta olan cinsiyet belirleme partileri, bebek bekleyen çiftler tarafindan farkli konseptler denenerek düzenleniyor. Izmir’in Karsiyaka ilçesinde yasayan Irem-Yigit Uslucan çifti de ilginç bir etkinlikle dogacak bebeklerinin cinsiyetini ögrendi. Yakinlarinin sürprizi ile dron üzerine baglanan balonu patlatarak kiz bebeklerinin dünyaya gelecegini ögrenen çift, büyük mutluluk yasadi. O anlar, dron ile çekilen görüntülere yansidi.

"Bize de sürpriz oldu"

16 haftalik hamile olan Irem Uslucan, “Eve ailemizi arkadaslarimizi davet etmistik. Bebegin cinsiyetini o ana kadar sadece ablam biliyordu ve onun açiklamasini bekliyorduk. Sadece balon patlatilacak ve içerisinden çikan renkle kiz mi erkek bebek mi gelecegini ögrenecegiz saniyorduk. Sonra balkondan dron sesleri gelmeye basladi.

Bu bize de sürpriz oldu. Balkona çiktik, ucuna balon baglanan dron yavas yavas bize yaklasti. Igne ile balonu patlattik ve kiz bebegimiz olacagini ögrendik. Bu konuda pek çok konsept var ama herhalde dronla cinsiyet ögrenme konusunda öncü olduk diye düsünüyorum” dedi.

Baba adayi Yigit Uslucan ise “Aslinda sadece balon patlatip bebegimizin cinsiyetini ögrenecektik ama Süleyman Kirkpinar isimli yakinimiz bize sürpriz yapti. Biz erkek çocugumuz olur diye düsünüyorduk. Kiz çocugumuzun olacagini ögrenince daha mutlu olduk. Bu olay ileride çocugumuz için de güzel bir ani olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA