AK Parti'li Baybatur Selendi'de Temaslarda Bulundu

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur bir dizi ziyaretler bulunmak üzere Manisa’nin Selendi ilçesini ziyaret etti. Baybatur muhtarlarla yaptigi toplantida, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Insallah bu sikintilari hep beraber birlikte hareket ederek asacagiz. Kimsenin süphesi olmasin." dedi.

AK Parti'li Baybatur Selendi'de Temaslarda Bulundu
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Il Yönetim Kurulu Baskan yardimcisi Emre Sener ile birlikte Selendi’de ilk ziyaretini ilçe teskilatinda partililere gerçeklestirdi. AK Parti Selendi Ilçe Baskani Seref Kaçar ve partililer tarafindan karsilan Murat Baybatur, partililerle karsilikli görüstükten sonra Selendi Süt Birligini ziyaret ederek Baskan Servet Akyildiz ile bir araya geldi. Servet Akyildiz’dan üreticiler hakkinda bilgi aldiktan sonra Cumhur Ittifakinin ortagi olan Milliyetçi Hareket Partisi Selendi Ilçe teskilatini ziyaret eden Baybatur, MHP Selendi Ilçe Baskani Mehmet Karabulut ve yönetimiyle bir araya gelerek istisarelerde bulundu. Baybatur daha sonra Muhtarlar Dernegi Baskani Bünyamin Demir ve muhtarlar ile bir araya gelerek muhtarlarin sorunlarini dinledi.

Baybatur burada muhtarlara hitaben yaptigi konusmasinda, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Insallah bu sikintilari hep beraber birlikte hareket ederek asacagiz. Kimsenin süphesi olmasin. Selendi yatirimlardan çok güzel faydalaniyor faydalanmaya da devam ediyor. Biz sizlere hizmet için buradayiz. Amacimiz sizlere nasil faydali olacagiz onun bilinci ile sizleri ziyaret geldik. Sizlerin taleplerini karsilamak için buradayiz." dedi.

Baybatur son olarak sivil toplum kuruluslarinin baskanlari ile yaptigi toplantinin ardindan ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA