Zonguldak'ta Protokol Bayramlasti

Zonguldak Valiligi tarafindan Polisevi’nde bayramlasma programi düzenlendi.

Zonguldak'ta Protokol Bayramlasti
Bayramlasmaya Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoglu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtas ve Deniz Yavuzyilmaz, Karadeniz Bölge Komutani Tuggeneral Niyazi Ugur, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç, Zonguldak Eski Milletvekili Ali Uzun, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ismail Hakki Özölçer, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluslari temsilcileri ile daire müdürleri katildi.

Vali Tutulmaz; ‘Bayrami bayram gibi yasiyoruz’

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “ Sivil toplum kuruluslarimizin, siyasi parti temsilcilerimizin degerli mesai mesai arkadaslarim ve basin mensuplarinin bayramini kutluyorum. Bayrami bayram gibi yasiyoruz, bu büyük bir mutluluk. Bizim büyük kesimlerinin, katmanlarinin burada olmasi büyük bir basari. Bundan dolayi da büyük bir mutluluk duydugunu ifade etmek istiyorum. Zonguldak paylasimda bulusabilmek bize için büyük bir mutluluk. Bugün burada bunu da gerçeklestirmis oluyoruz. Buna katki saglayan herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Alan; ‘Insallah daha büyük sikintilar yasamayiz’

Zonguldak Belediye Baskani Selim Alan, “Ne kader hasret kaldigimizi uzak kaldigimizi hatirliyoruz. Insallah bir daha büyük sikintilar yasamayiz. Bütün insanligin Zonguldak’in bu görüntülere ihtiyaci var. Buradaki kardeslik bu günesli havadaki bu güzel görüntü nice bayramlara birlikte ulasiriz. Rabbim birligimizi beraberligimizi daim etsin. Ben hepinizin bayramini kutluyorum” dedi.

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz da salgin süreci sonrasi bayramlasildigini hatirlatarak katilimcilarin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA