Yüksekova'da Bayramlasma Programi Düzenledi

HAKKARI –Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Bayramlasma programi düzenledi.

Yüksekova'da Bayramlasma Programi Düzenledi
Yüksekova Kaymakamligi ve Yüksekova Belediye Baskanligin düzenledigi bayramlasma programa, Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, STK’lar, muhtarlar, kurum müdürleri, imamlar, partiler, sehit yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Ilçede yogun yagislardan dolayi, bayramlasma programi kapali hali sahada yapildi.

Bayramlasma programi ilk olarak Yüksekova Merkez Ihsaniye Camisinin Imami Tahir Çavli’nin Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Daha sonra kisa bir konusma yapan Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, ’’Bizim bayramlasma programina herkese tesekkür ediyoruz. Bizde bayramin birinci gününde beraberce bayramlasmayi istedik tüm mesai arkadaslarimizla, STK’larimizla beraber. Bize bu huzur ortamini saglayan güvenlik güçlerimize yürekten tesekkür ediyorum. Tüm Yüksekova hemserilerimizin bayramlarini kutlar saglik, huzurlu günler diliyoruz’’ dedi.

Daha sonra Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürü Murat Günes, Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu ve Yüksekova Ak Parti Ilçe Baskani Fatih Arslan öncülügünde gelen misafirlerin bayramlarini kutladilar.
Kaynak: İHA