Van'da 'Resmi Bayramlasma' Programi

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Yukari Nursin Camisi’nde düzenlenen programda vatandaslarla bayramlasti.

Van'da 'Resmi Bayramlasma' Programi
Van Valiligi ve Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ramazan Bayrami dolayisiyla Ipekyolu ilçesindeki Yukari Nursin Camisinde düzenlenen bayramlasma programi vatandasin yogun ilgisiyle gerçeklesti. Bayram namazinin ardindan Vali Bilmez ile protokol üyeleri, cami avlusunda vatandaslarin bayramini kutladi.

Bayramlasma programinda gazetecilere açiklamalarda bulunan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ramazan Bayramina kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Tüm Islam alemin bayramini kutlayan Vali Bilmez, “Bu bayramin bize saglik, huzur, mutluluk ve dünyaya baris getirmesini temenni ediyorum. Trafikte seyir halinde olan vatandaslarimizin bayrami, bayram tadinda geçirmeleri için de trafik kurallarina uymalarini rica ediyorum” dedi.

Açiklamalarinin ardindan vatandaslarla selamlasan Vali Bilmez, daha sonra beraberindekilerle birlikte Akköprü Mezarligi’ndaki sehitlige geçti.

Bayramlasma programina Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’in yani sira, AK Parti Van milletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar ve Irfan Kartal, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Sevli, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, Edremit Belediye Baskani Ismail Say, Tusba Belediye Baskani Salih Akman, kurum amirleri ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA