Bayramda Hastalar Evinde Tedavi Edilecek

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi bayram tatili boyunca da kesintisiz saglik hizmeti vermeye devam edecek. Hastane tarafindan baslatilan uygulama ile dileyen herkes, evlerinde saglik hizmeti alabilecek.

Bayramda Hastalar Evinde Tedavi Edilecek
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi bayramda da ’’Evde Saglik’’ hizmetleri ile mesleki uzmanlik, beceri ve en son tibbi teknolojiyi yüksek etik degerlerle birlestirerek hastalara diledigi yerde ihtiyaç duydugu tüm branslarda muayene ve hasta takibi hizmeti sunuyor. Yasli ve bakima ihtiyaci olan bireyler, fiziksel engelliler, dogum öncesi ve sonrasi destek talep eden anneler ve benzeri durumlarda olan kisiler ANKA Hastanesi’nden doktor, hemsire, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri, diyetisyen, tibbi cihaz kullanimi, laboratuvar tetkiklerine kadar istedigi tüm saglik hizmetine bayram boyunca da kolaylikla ulasabilecek. Evde ya da is yerinde saglik hizmeti almak isteyenlerin ANKA Hastanesi’nin 05331557630 numarali telefonunu aramasi yeterli olacagi belirtildi.

Hastanenin çagri merkezi görevlisi hizmet talep eden kisi ile görüserek ön bilgilerini alacak. Görüsmenin ardindan hizmet alacak kisinin durumu ve sunulacak saglik hizmeti belirleniyor ve hasta ile hasta yakinlarinin istekleri göz önünde bulundurularak hastanin evde bakim plani olusturularak, gerekli saglik ekibi belirlenen zamanda hastanin ev yada is yerine yönlendirilecek.
Kaynak: İHA