Baskan Kurt'tan Bayram Mesaji

Almanya’da yasayan Karabüklü gurbetçilerin kurdugu Yenice Sirinköy, Degirmenyani ve Cihanbey Köyleri Dernegi Baskani Hüseyin Kurt, Ramazan Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Baskan Kurt'tan Bayram Mesaji
Baskan Kurt, 2 yillik pandeminin ardindan Ramazan Bayramini kutlamanin mutlulugunu yasadiklarini belirttigi mesajinda,

"Bayramlarimiz tarih boyunca, birlik ve kardeslik içerisinde milletçe yasadigimiz heyecan, cosku, sevinç ve kederlerimizi paylastigimiz günler olmustur. Bugün, maddi ve manevi alanda insan olarak paylasmaya ihtiyaç duydugumuz, inanan olarak mecbur oldugumuz sevinç ve kederlerimiz var. Bir kaç yildirbayramlari, bayram gibi kutlamaya hasret kaldik.

Bu bayram ihmal ettigimiz bayram ziyaretlerimizi yeniden gündeme getirelim.Hisim akraba, es, dost, hastalari, yaslilari, kimsesizleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarini gidererek onlara Bayrami ve Bayramin güzelliklerini hatirlatarak, hastanede, yasli bakim evlerinde bulunan insanlarin gönüllerini alarak, bayramlarini kutlayalim. Bu duygu ve düsüncelerle, milletimizin, halkimizin, hemsehrilerimizin ve Islam aleminin bayramini kutlar, insanligin huzuruna vesile olmasini Cenabi Allah’tan niyaz ederim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA