Baskan Ergün Huzurevi Sakinlerini Unutmadi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesi Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’nda kalan huzurevi sakinlerine bayram ziyareti gerçeklestirdi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden, ellerini öperek bayramlarini kutlayan Baskan Ergün, hediye takdiminde de bulundu.

Baskan Ergün Huzurevi Sakinlerini Unutmadi
Gün boyunca resmi bayramlasma töreninin yani sira Büyüksehir birimlerindeki nöbetçi personelleri tek tek ziyaret ederek bayramlarini kutlayan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, huzurevi sakinlerini de unutmadi. Baskan Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesi Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’nda kalan huzurevi sakinlerine bayram ziyareti gerçeklestirdi. Ziyarette Baskan Ergün’e, MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardimcilari Ali Öztozlu, Ertugrul Yildirim, Ugur Baskal, Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Spilas Genel Müdürü Engin Anli, Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Baskani Ertugrul Aytaç ile daire baskanlari eslik etti.

Huzurevi ve dinlenme yurdunun erkek ve yasli bölümlerindeki huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek, ellerini öpen ve bayramlarini kutlayan Baskan Ergün, hediye takdiminde de bulundu. Kendilerini unutmayan Baskan Ergün’e tesekkür eden huzurevi sakinleri de, bayramin huzur getirmesi temennisinde bulundu. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi yetkililerinden bilgi alan Baskan Ergün, “Rabbim, büyüklerimizi basimizdan eksik etmesin, saglikli ve uzun ömürler nasip etsin” temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA