Baskan Akman'in Ramazan Bayrami Mesaji

Van’in merkez Tusba Belediye Baskani Salih Akman, bayramlarin, toplumsal birligi saglayan, degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi, insanlar arasinda karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi, dostluk ve kardeslik hislerinin güçlendigi özel günler oldugunu söyledi.

Baskan Akman'in Ramazan Bayrami Mesaji
Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Akman, bir Ramazan ayini daha geride birakarak, bayrami idrak etmenin feyzi, rahmet ve bereketini yasadiklarini ifade etti.

Baskan Akman, “Böyle güzel günleri firsat bilerek bayram coskusunu elimizin uzandigi her yere tasimali ve sevinçlerimize herkesi ortak ederek kardesligimizi, birlik ve beraberligimizi güçlendirmeliyiz” dedi.

Bayram tatilinde yola çikacak vatandaslara da uyarilarda bulunan Baskan Akman, “Bilindigi gibi her bayramda artan trafik yogunlugu sebebiyle kazalarda da artis yasanmaktadir. Sürücülerimizin trafik kurallarina hassasiyet göstermelerini bekliyorum. Bayram münasebetiyle yola çikacak olan vatandaslarimizin gidecekleri yerlere saglikla ulasmalari, sevdikleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir” ifadelerini kullandi.

Yardimlasma ve dayanisma duygularinin zirveye ulastigi bu özel günlerde büyükleri ziyaret ederek onlarin hayir duasini almalari gerektigini de dile getiren Baskan Akman, özellikle ihtiyaç sahibi, yasli, kimsesizlerle bir araya gelerek onlarla bayram nesesini ve coskusunu paylasmalari gerektigini ifade etti.

Baskan Akman, “Bu duygu ve düsüncelerle tüm Tusbali hemserilerimizin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Bayramin basta ilçemize, ülkemize ve Islam Alemine hayirlar getirmesini diliyor, tüm hemserilerime sevgi ve saygilarimi sunuyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA