Ayvalik'ta Resmi Bayramlasma Yapildi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde resmi bayramlasma pandemi sonrasinda genis bir katilim ile gerçeklestirildi.

Ayvalik'ta Resmi Bayramlasma Yapildi
Ayvalik Kaymakami Hasan Yaman, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutani SG Binbasi Emrah Kadir Çakir, Ilçe Jandarma Komutani Onur Yakan, Ilçe Emniyet Müdürü Turgut Coskun, Ilçe Milli Egitim Müdürü Güner Bahadir, Ayvalik Belediyesi Baskan Yardimcisi Ethem Vardi, Ayvalik Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Anil Okyar, muhtarlar, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda baskanlari ve gazilerin katilimiyla resmi bayramlasma yapildi.

Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ayvalik Belediyesi Yasli Bakimevi, Ilçe Jandarma Komutanligi, Ayvalik Devlet Hastanesi, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanligi ziyaret edilerek kurum personelleri ve vatandaslar ile bayramlasildi.

Baskan Ergin; "Iki yilin ardindan ilk defa bu bayrami kisitlamalardan uzak yasiyoruz. Sevdiklerimizle sarilmanin, bir arada olmanin eksikligini en çok bayramlarda hissettik, dilerim ki bu süreç tamamen ortadan kalkar ve bir arada oldugumuz eski bayramlarimizi tekrardan yasariz. Tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayrami kutlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA