Araban'da Bayram Coskusu

Gaziantep’in Araban ilçesinde Ramazan Bayraminin ilk gününde gerçeklestirilen programda ilçe protokolü ve vatandaslar bayramlasti.

Araban'da Bayram Coskusu
Ramazan Bayrami münasebetiyle Araban Kaymakamligi ile Araban Belediyesi tarafindan Recep Tayyip Erdogan Ilçe Parki içerisinde organize edilen bayramlasma programina AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdogan, Araban Kaymakami Ömer Sevgili ile Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ile AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney ilçe merkezi ve kirsalindaki muhtarlar, esnaflar, vatandaslar, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri ile bayramlasti. Programda protokolü üyeleri, tek tek belediye meclis üyeleri, ve ilçe merkezi ve kirsalindaki muhtarlar, esnaflar, vatandaslar, STK temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri muhtarlar, esnaf ve vatandaslarin bayramini kutlandi.

Bayramlasmaya katilanlara çay, pasta ve soguk içecekler ikram edilirken protokol üyeleri ve vatandaslarla bir süre sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdogan talepleri de dinlendi.
Kaynak: İHA