Saglik Sen Genel Baskani Durmus Gaziantep Subesini Ziyaret Etti

Saglik Sen Genel Baskani Semih Durmus ve Genel Baskan Yardimcisi Yasin Barutçu, sendikanin Gaziantep Subesi’ni ziyaret etti.

Saglik Sen Genel Baskani Durmus Gaziantep Subesini Ziyaret Etti
Saglik Sen Gaziantep Sube Baskani Mehmet Ali Arayici, Yönetim Kurulu üyeleri ve Saglik Sen isyeri temsilcileri ile bir araya gelen Saglik Sen Genel Baskani Semih Durmus, sendikal gündem ile ilgili açiklamalarda bulundu. Genel Baskan Durmus, Saglik Sen olarak en önemli gündemlerinin 3600 ek göstergenin tüm çalisanlari kapsayacak sekilde çikmasinin saglanmasi oldugunu ifade etti.



“Saglik Sen Gaziantep’te yine yetkili sendika”

Sube Baskani Mehmet Ali Arayici, Genel Baskan Durmus’a Saglik Sen Gaziantep Subesi’nin yaptigi çalismalarla ilgili bilgi verdi. Arayici, “Saglik Sen olarak Gaziantep il genelinde bu yil da yetkili sendika olduk. Emegi geçen kadin lollarimiza, Genç Saglik Sen’e, tüm isyeri temsilcilerimize ve üyelerimize tesekkür ediyoruz” diye konustu.



“Baskan Arayici’ya tesekkür ediyorum”

Semih Durmus, ziyaret sirasinda Saglik Sen Gaziantep Sube Baskani Mehmet Ali Arayici ve yönetim kurulu üyelerine basarili çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Durmus, “Saglik Sen olarak subelerimizle, isyeri temsilcilerimizle ve üyelerimizle büyük bir aileyiz. Gaziantep’te de Saglik Sen Subemiz gerek üyelerimizin mali ve özlük haklarinin iyilestirilmesi, gerekse de saglik ve sosyal hizmet çalisanlarina yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile basarili bir çalisma performansi ortaya koymustur. Basta Saglik Sen Gaziantep Sube Baskani Mehmet Ali Arayici ve yönetim kurulu olmak üzere sahada mücadele veren tüm teskilatimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Saglik Sen Genel Baskani Semih Durmus ve Genel Baskan Yardimcisi Yasin Barutçu Saglik Sen Gaziantep Subesi’nin yaklasan kongre süreci ile ilgili de görüs alisverisinde bulundu. Genel Baskan Durmus, Gaziantep’te tecrübeli ve basarili bir ekibin is basinda oldugunu ifade ederek, yaklasan seçimlerin Saglik Sen’in daha da güçlenmesine vesile olmasini diledi.

Baskan Durmus, daha sonra Osmaniye’deki programa katilmak için Gaziantep’ten ayrildi.
Kaynak: İHA