Haluk Levent Manisalilari Costurdu

Iki yillik pandemi sürecinin ardindan bu sene büyük bir coskuyla kutlanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinliklerinde Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Fener Alayi yürüyüsü ve Haluk Levent Konseri bayram coskusunu ikiye katladi.

Haluk Levent Manisalilari Costurdu
Manisa’da 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinleri Haluk Levent’in halk konseriyle sona erdi. Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan tarihi Sultan Camii önünden baslayan Fener Alayinda yüzlerce Manisali protokol üyeleriyle birlikte ellerindeki mesaleler ve fenerlerle yürürken mehter takiminin marslariyla cosku iyice artti.

Cumhuriyet Meydani önünde son bulan Fener Alayi yürüyüsünün ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ücretsiz halk konserinde Haluk Levent Manisali hayranlariyla bulustu. Birbirinden hareketli sarkilarini sahnede seslendiren Haluk Levent’e Manisalilar da eslik ederken sehirde adeta yer yerinden oynadi. Izleyenlerle sahne arasinin açik oldugunu ve izleyicilerle daha yakinda olmak istedigini söyleyen Haluk Levent sahneden inerek seyircilerin arasina karisti sarkilarini beraber söyledi.

Izleyicilerin arasina indigi sirada sokak köpegini fark eden Haluk Levent, köpegi severek ilgi gösterdi.

Öte yandan Haluk Levent, seyircilerle cep telefonlarinin fenerleri üzerinden yaptigi isik gösterisi ise coskuyu katladi.

Konserde Haluk Levent’in yanina çikan Manisa Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzlügü ve Manisa Vali Yardimcisi Mevlüt Özmen, Manisa’ya özgü çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA