Haliliye'de 19 Mayis Turnuvasinda Kupalar Sahiplerini Buldu

Haliliye Belediyesi ev sahipliginde düzenlenen 19 Mayis Basketbol Turnuvasinda kupalar sahiplerini buldu.

Haliliye'de 19 Mayis Turnuvasinda Kupalar Sahiplerini Buldu
Haliliye Belediyesi ev sahipliginde 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle Liselerarasi Basketbol Turnuvasi düzenlendi.

Gençlerin saglikli ve düzgün ortamlarda spor yapmasi, sporla tanismasi hedefiyle düzenlenen turnuvada 16 okul ve 192 ögrenci yaristi. Sabiha Özlek Kapali Spor Salonunda yogun katilimla gerçeklesen turnuva kiyasiya mücadelelere sahne olurken, final heyecani 19 Mayis Genlik ve Spor Bayraminda yasandi. Düzenlenen final müsabakalari ile kizlar takiminda Urfa Spor Lisesi, erkekler takiminda ise Sanliurfa Fen Lisesi birinci olan liseler oldu. Haliliye Kaymakami Metin Esen, Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Vural, çok sayida ögrenci ve ailelerinin katilimiyla düzenlenen törende derece alan ögrencilere madalyalari ve kupalari takdim edildi.

Kupa töreninde konusan Canpolat, her alanda sporcuya ve gençlere destek verdiklerini belirterek, “Haliliye Kaymakamligimiz ve ilçe milli egitim müdürlügümüz ile birlikte gençlerimize, okullarimiza yönelik birçok müsabaka düzenliyoruz. Basketbol turnuvasi düzenleyelim dedik. Hem kizlar kategorisinde hem de erkekler kategorisinde 16 takimimiz, 192 sporcumuz burada yaristi. Bizim gönlümüzde hepsi birince oldu. Tabi bu müsabaka, skorlar önemlidir. Hem kizlar kategorisinde hem erkekler kategorisinde birinci, ikinci ve üçüncülerimiz oldu. Biz her alanda oldugu gibi Haliliye Belediyesi olarak sporcularimizi, okullarimizi, ögrencilerimizi desteklemeye gayret ediyoruz. Hem spor alaninda hem de egitim ögretimde yil boyu desteklerimiz devam edecek. Bugün turnuvamiza katildiniz, ben hepinize tesekkür ediyorum, saygilar sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Tören sonrasi açiklama yapan ögrenciler ise sporcunun ve gençligin yaninda olan Haliliye Belediyesine ve Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a tesekkür etti.

Tören, turnuvada mücadele eden ögrencilerle toplu fotograf çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA