Bitlis 'Kitap Fuari'na Hazirlaniyor

Bitlis Egitim ve Tanitma Vakfi (BETAV) tarafindan bu yil ilki düzenlenecek olan ‘Kitap Fuari’ öncesi istisare toplantisi düzenlendi.

Bitlis 'Kitap Fuari'na Hazirlaniyor
Bitlis il merkezi ve ilçelerindeki STK temsilcilerinin katilimiyla BETAV Bitlis Subesinde düzenlenen toplantida; Bitlis Valiligi, Bitlis Belediyesi, Bitlis Eren Üniversitesi ve paydaslarin katkilariyla 25 - 29 Mayis tarihleri arasinda düzenlenmesi planlanan ‘Kitap Fuari’ için fikir alisverisi ve istisarelerde bulunuldu.

BETAV Bitlis Sube Baskani Cevat Kaya ve komisyon üyelerinin fuarin detaylariyla ilgili bilgilendirmede bulundugu toplantida, STK temsilcileri de fuara ilgiyi arttirmak ve amacina ulasmasi noktasinda fikir ve önerilerini dile getirdi.

Bitlis için bir ilk olan önemli bir organizasyona imza atilacagini dile getiren BETAV Bitlis Sube Baskani Cevat Kaya, STK temsilcilerinden de fuar için destek sunmalarini istedi. Içerisinde söylesi, dinleti ve imza günlerinin yer alacagi 1. Bitlis Kitap Fuari’nin amacina ulasmasi noktasinda STK temsilcilerinin de fikir ve önerilerini almak istediklerini kaydeden Cevat Kaya, “Bir birinden degerli bu fikir ve öneriler dogrultusunda güzel bir fuara ev sahipligi yapagimiza inaniyorum. Ben bu vesile ile simdiden heyecanini yasadigimiz fuarin ilimiz için hayirlara vesile olmasini diliyor, herkesi 25 - 29 Mayis tarihlerinde fuarimiza davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA