Ugur Sogutma, 'Indirimlere Devam' Karari Aldi

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Ugur Sogutma, Anneler Günü’ne ve Ramazan Bayrami’na özel baslattigi indirimleri gelen talepler üzerine devam ettirme karari aldigini açikladi.

Ugur Sogutma, 'Indirimlere Devam' Karari Aldi
Uzun yillar kullanabileceginiz, ihtiyaca göre No-Frost ve Statik çalisma sistemine sahip ve birçok farkli ebattaki ürünleri tüketicinin begenisine sunan Ugur Derin Dondurucu, belirli ürünlerde baslattigi indirimlerden yararlanamayan kisiler için ve gelen yogun talep üzerine kampanyasini mayis sonuna kadar uzattigini belirtti.

Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Sogutma yetkilileri, “7 çekmeceli UED 7266 DTK’da ve kampanyaya sonradan dahil olan UED 5218 DTK pratik bölmeli ve 5 çekmeceli derin dondurucuda 1.000 TL, 5 çekmeceli UED 5175 DTK’da ise 500 TL indirim mevcut. Yatay derin dondurucu tercih edecek tüketiciler de unutulmadi. UED 280 yatay derin dondurucuda ve UED 280 D/S dondurucu/sogutucu yatay derin dondurucuda da 500 TL indirim mevcut. Düsük enerji tüketimiyle tasarruf yapacaginiz indirimli, 7 yil garantili ve 9 aya varan taksit imkaniyla sahip olabileceginiz Ugur Sogutma’nin ürünleri ugurun internet sitesinden ve tüm bayilerden edinilebilir” açiklamasini yaptilar.
Kaynak: İHA