Terme'den Karadeniz'e Davet

Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, tüm Karadeniz’i hafta sonu gerçeklestirilecek "24. Geleneksel Sakarli Hidirellez, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Festivali"ne davet etti.

Terme'den Karadeniz'e Davet
Terme Belediyesi 24. Geleneksel Sakarli Hidirellez, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Festivali’nde on birlerce kisiyi agirlamaya hazirlaniyor. 21-22 Mayis tarihleri arasinda Terme Sakarli’da renkli görüntülere sahne olacak festival At yarislari, yagli güres, spor müsabakalari ve Terme’nin marka degerlerinin yer alacagi festival, Eypio ve Resul Dindar konserleri ile taçlanacak. Festivalde ayrica, Yerel sanatçilar Ümit Kursun, Seyda Karadeniz, Ozan Keskin’in yani sira Dogukan Alsay sahne ve dj performansi ile costuracak.

Baskan Kiliç’tan tüm Karadeniz’e davet

24. Geleneksel Sakarli Hidirellez, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Festivali’nin bu yil daha kapsamli yapilacagini belirten Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, "Bu hafta sonu tüm Samsun’u ve Karadeniz’i Terme’de gerçeklestirecegimiz festivalimize davet ediyoruz. At yarislari, yagli güres, spor müsabakalarinin yani sira bu yil ilçemizin marka degerlerini tanitmak adina kuracagimiz stantlar misafirlerimizi karsilayacak. Aksam da birbirinden degerli sanatçilarimizin sahne alacagi konserlerde bulusacagiz. Hafta sonu tüm hemsehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA