Orman Isçisi Olabilmek Için Ter Döktüler

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü’ne bagli isyerlerinde çalistirilmak üzere 107 Diger Orman Isçisi, 2 Diger Fidanlik Isçileri ve Bahçivanlar, 7 Asçi, 10 Itfaiyeci ve 4 Isletme Elektronik Bakimcisi olmak üzere toplam 130 adet geçici isçi alimi için çalismalarin devam ettigi bildirildi.

Orman Isçisi Olabilmek Için Ter Döktüler
29 Nisan 2022 tarihinde noter huzurunda kura çekiminin yapilmasinin ardindan belirlenen adaylar, sözlü ve uygulamali olarak sinava tabi tutuluyor. Diger Orman Isçisi ve Itfaiyeci meslek kodlarina basvuran asil adaylarin fiziki uygulama sinavlari Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Germiyan Kampüsü’nde bulunan Spor Bilimleri Fakültesi Spor Tesisleri’nde yapilirken, adaylar parkurda zamana ve birbirlerine karsi yarisiyor.

Baskanligini Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimcisi Mustafa Arpaci’nin yaptigi sinav komisyonu tarafindan düzenlenen fiziki uygulamali sinavda; adaylarin öncelikle evrak kontrolü ve boy kilo kontrolü yapiliyor ardindan sarti uygun olanlar parkurda basarili olmak için ter döküyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügüne Asçi ve Isletme Elektronik Bakimcisi olarak alinacak adaylarin sözlü ve uygulamali sinavi ise 25 Mayis 2022 tarihinde Kütahya Orman Bölge Müdürlügü yerleskesinde yapilacak.
Kaynak: İHA