Müdür Özsoy Göreve Basladi

Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne atanan Arif Özsoy bugün göreve basladi.

Müdür Özsoy Göreve Basladi
Sakarya Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy, 9 Mayis 2022 tarihinde Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu tarafindan Van Gençlik ve Spor Il Müdürü olarak atandi. Önceki gün Van’a gelen Il Müdürü Arif Özsoy, görevini Il Müdür Vekili Yalçin Özdemir’den devraldi.

Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde gerçeklestirilen devir teslim töreninde bir konusma yapan Il Müdür Vekili Yalçin Özdemir, Van Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy’a görevini devrettigini belirterek yeni görevinde basarilar diledi.

Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne atanan Arif Özsoy ise 2014 yilindan bu yana bu görevi yürüten ve Van’a önemli hizmetlerde bulunan Nevzat Inanç’a Sakarya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü görevinde ve bundan sonraki is ve aile yasaminda basarilar dileyerek, “Hizmet yarisinda üstlendigimiz bu görevi en iyi sekilde ifa edebilmek adina hem sahsim olarak hem de kurum olarak gece gündüz çalisacagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin” dedi.

Konusmalarin ardindan Il Müdür Vekili Yalçin Özdemir tarafindan Van Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy’a çiçek takdim edildi. Yapilan çiçek takdiminin ardindan hatira fotografi çekilmesiyle program son buldu.
Kaynak: İHA