Marmaris'te 19 Mayis Kutlamalari Basladi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari dans festivali ile basladi.

Marmaris'te 19 Mayis Kutlamalari Basladi
Marmaris Belediyesi’nin katkilariyla Gala Art Kültür Sanat Dernegi tarafindan organize edilen 15. Uluslararasi Marmaris Halk Danslari Festivali 19 Mayis Gençlik Meydani’nda basladi.

‘Barisa Dans’ sloganiyla gerçeklestirilen etkinlikle Marmaris’teki 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari da baslamis oldu. 7’de 70’e her yastan dansçilarin gruplarin performanslari büyük ilgi görürken Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da etkinligi izleyenler arasinda yer aldi.

Marmaris’te düzenlenen bir diger etkinlik ise Marmaris’in Ritmi Özel Çocuklar Dayanisma Dernegi tarafindan organize edilen ‘Özel Çocuklar Senligi’ oldu. Senlik çerçevesinde özel çocuklar Amfi Tiyatro sahnesinde, özel egitimle neler yapabileceklerini gösterdi. Yüksel Bagci Ritim Perküsyon Sov Grubu ve TRT Türk Halk Müzigi Sanatçisi Recep Kaymak’in da sahne aldigi gecede tüm alkislar özel çocuklar içindi. Gösterileri izleyen Marmaris Belediye Baskan Yardimcisi Burak Demirtas da katilimcilari tebrik ederek Belediye Baskani Mehmet Oktay’in selamlarini ve sevgilerini iletti.
Kaynak: İHA