MABEM'de 2022-2023 Planlamasi Basladi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Yildirim, Büyüksehir Belediyesinin önemli egitim hizmetlerinden bir tanesi olan ve basari oraniyla göz dolduran MABEM kurslarinin ögretmenleriyle bir araya geldi.

MABEM'de 2022-2023 Planlamasi Basladi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Egitim Merkezleri (MABEM) ögretmenlerine yönelik düzenlenen toplanti, BESOT A.S. Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

Toplantiya Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Yildirim, Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Firat Özcan, MABEM Müdürü Cihan Tibukoglu, müdür yardimcilari ve ögretmenler katildi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde egitim hizmetlerinde de basari çitasini daima üst seviyede tuttuklarini belirten Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Yildirim, bu noktada emek veren ve katkida bulunan MABEM idarecileri ve ögretmenlerine tesekkür etti.

2022-2023 egitim-ögretim döneminde ara siniflara da egitimlerin verilebilmesi noktasinda planlamalar yaptiklarini paylasan Genel Sekreter Yardimcisi Yildirim, sinav gruplarinin üzerinde durulmasi, yeni dönemde hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi ve yapilacak diger çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Toplantinin son bölümünde ögretmenlerle soru-cevap seklinde istisare gerçeklestiren Yildirim, yeni dönemde de çocuklarin ve gençlerin hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerlesebilmeleri için gerekli çabayi göstereceklerini vurguladi.
Kaynak: İHA