Baskan Kartoglu'ndan Gençlere Müjde Üstüne Müjde

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Haci Fatma Gül Çok Programli Anadolu Lisesi’nde gençlerle bulustu. Gençlerin sorularini cevaplayan Baskan Kartoglu, okula iki masa tenisi, müzik enstrümanlari ve spor ekipmanlari gönderecegini söyledi.

Baskan Kartoglu'ndan Gençlere Müjde Üstüne Müjde
Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Basaksehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm Var” söylesileri kapsaminda, Haci Fatma Gül Çok Programli Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Baskan Kartoglu, Basaksehir Living Lab Inovasyon ve Teknoloji Merkezi’nden yaz etkinliklerine, gençlik merkezlerinden Samlar Tabiat Parki’na kadar birçok konuda gençleri bilgilendirdi.

Gençler istedi, Baskan Kartoglu harekete geçti

Ögrencilerin masa tenisi talebi ve turnuva davetini karsiliksiz birakmayan Baskan Kartoglu, “Siz yeter ki isteyin gençler, maç yapamasak bile ben size iki masa tenisi gönderecegim. Bu bize yetmez; açik alanda spor yapmaniz için voleybol filesi ve futbol kalesi gönderme sözü veriyorum. Duyduguma göre müzik enstrümanlarina merakliymissiniz. O halde yeni müzik sinifiniz için müzik enstrümanlari da bizden” diye konustu.

Baskan Kartoglu’nun jesti gençler tarafindan alkisla karsilandi.

“Yeni hedefimiz 200 bin ögrenci”

Bir diger ögrencinin “Balon futbol ligi yapabilir miyiz?” sorusunu yanitlayan Baskan Kartoglu, “Lig konusunda çalisma yapamayabiliriz ama bu sene Istanbul Gençlik Oyunlari’nda balon futbolu yarismalari yaptik. Avrupa yakasindaki 750 liseye gittik ve Türkiye’nin en büyük gençlik oyunlarinin finaline yaklastik. Sizler kaliteli zaman geçirin diye bu organizasyonu hayata geçirdik. Aileleriniz nasil ki sizin üzerinize titriyorsa, biz de sizin üzerinize öyle titriyoruz. Daha güzel yetismeniz ve profesyonel olmaniz için çalisma yürütüyoruz. Buradan bir müjdeyi daha sizinle paylasayim. Önümüzdeki yil çitayi yükseltiyoruz. Tüm Istanbul genelinde yapilacak olan Istanbul Gençlik Oyunlari’nda 200 bin gencimize ulasmayi hedefliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA