Basarili Trafik Personelleri Ödüllendirildi

Mugla’nin tüm ilçelerinde gerçeklestirilen Karayollari Trafik Haftasinin ardindan Mugla’da trafik düzeni ve güvenliginin saglanmasinda üstün gayreti görülen trafik polisleri ve jandarma trafik personeli Mugla Valisi Orhan Tavli tarafindan basari belgesi ile ödüllendirildi.

Basarili Trafik Personelleri Ödüllendirildi
Yapilan degerlendirmeler sonucunda Mugla Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Subesinden Komiser Burcu Avci, Polis Memuru Ahmet Akkaya ve Milas Ilçe Jandarma Komutanligindan Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Mehmet Mahir Demir’e Basari Belgeleri Mugla Valisi Orhan Tavli tarafindan verildi.

Ödül alan personel nezdinde Mugla’da karayollarinda trafik düzeni ve güvenliginin saglanmasinda emegi geçen tüm personele tesekkür eden Vali Orhan Tavli “Vatan sevgisi ve görev bilinciyle mesai mevhumu gözetmeksizin fedakârca çalisan ve görevini layigiyla yerine getiren emniyet ve jandarma teskilatimizla gurur duyuyoruz” dedi.

Mugla Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz Mugla Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutani S.G. Kidemli Binbasi Süleyman Ercan hazir bulundu.
Kaynak: İHA