Alapli KÖYDES Seçimi Yapildi

Zonguldak’in Alapli Köylere Hizmet Götürme Birligi (KÖYDES) toplantisi Kaymakam Vedat Yilmaz baskanliginda gerçeklesti.

Alapli KÖYDES Seçimi Yapildi
Alapli Ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birligi 2021 Yili Mayis Ayi Olagan Genel Kurul Meclis Toplantisi, Birlik Üyesi 51 Köy Muhtarindan 5 üyeden olusan Il Genel Meclisi Üyelerinden 5 üyenin katilimi ile Birlik Baskani Kaymakam Vedat Yilmaz baskanliginda Alapli Belediye Kültür Toplanti Salonunda yapildi.

Köylere Hizmet Götürme Birligi (KÖYDES) seçimleri yapildi. kültür Toplanti Salonu´nda yapilan seçim Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz baskanliginda Yapilan seçime, Il Genel Meclis üyeleri ile muhtarlar katildi.

Yapilan seçim ilk olarak saygi durusunda bulunulmasi ve akabinde Istiklal Marsi´nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra yapilan seçimle ilgili muhtarlari ve encümenleri bilgilendiren Konusma ile gerçeklesti.

Genel kurulda konusan Kaymakam Yilmaz seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu. Birlige yakisir bir seçim olmasi temennisinde bulunan Yilmaz; “2 muhtar, 2 de encümen üyemizin seçilecegi Köylere Hizmet Götürme Birligine aday olan Muhtar ve Il genel meclisi üyelerine simdiden basarilar diliyorum, Programa katilim gösteren tüm muhtarlarimiza tesekkür ediyorum.” dedi.

1 yil boyunca görev yapacak “Birlik Encümeni” seçimlerinde; Birlik Encümenligine, Il Genel Meclis Üyelerinden Ibrahim Yalçin ile Temel Uslu seçilirken, Muhtarlardan Ridvan Onay ile Muharrem Koçak seçilmistir.
Kaynak: İHA