DTO Bayragi Devraldi

Denizli Is Adamlari Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nda dönem sözcülügü devir teslim töreni yapildi. Denizli Platformu’nun yeni Dönem Sözcüsü Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan oldu.

DTO Bayragi Devraldi


Denizli Is Adamlari Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nun dönem sözcülügü devir teslim töreni Denizli Ticaret Odasi baskanlik makaminda yapildi. DSO Baskani Av. Müjdat Keçeci, sözcülük görevini DTO Baskani Ugur Erdogan’a devretti.

Denizli Platformu’nun yeni Dönem Sözcüsü Baskan Erdogan, tören sonrasinda “Müjdat Bey’e, bugüne kadar yürüttügü görevi ve çalismalarindan dolayi tesekkür ederiz. Devraldigimiz dönem sözcülügümüzde daha önceki dönemlerde de oldugu gibi Denizli’mizin sektörlerini ve taleplerini ele alip hep beraber birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yine el birligiyle çalisacagiz. Platformumuzu daha verimli hale getirecek yeni bir anlayisla yol almayi düsündügümüz yeni dönemimiz, hayirli ve ugurlu olsun” dedi.



DSO Baskani Müjdat Keçeci ise “Bir yili askin bir süreden beridir yürütmekte oldugum Platform Sözcülügü’nü bugün itibariyla Ticaret Odasi Baskanimiz arkadasim Ugur Erdogan’a devretmis bulunuyorum. Bu süre zarfinda, sözcülügüm süresince platform üyelerine gösterdikleri yakin ilgi ve yakinliga ayri ayri tesekkür ediyorum. Görevi devrettigim Baskanimiz Ugur Erdogan’a ise sonsuz basarilar diliyorum. Bundan sonra ben de platformun bir üyesi olarak sorunlarin çözümünde yine ayni hassasiyetle Denizli için üzerime düseni yapacagim” dedi.



26 üyeli Denizli Is Adamlari Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu, Denizli is dünyasini ve sivil toplumculugunu temsil eden kuruluslarin çatisini olusturuyor.

Öte yandan, Baskan Erdogan ve ekibi, M. Rifat Hisarciklioglu’nun baskanliginda yurt genelinde internet baglantisi üzerinden gerçeklestirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 78’inci genel kuruluna katildi.

Baskan Erdogan, burada yaptigi konusmada “Ülkemiz, milletimiz, Denizli’miz, hemsehrilerimiz, sektörlerimiz ve üyelerimiz için variz; her zaman görevimizin basindayiz. Genel kurulumuz ve alinan kararlar, hayirli ve ugurlu olsun. Sorunsuz ve basarili organizasyon için, TOBB Baskanimiz Hisarciklioglu ile ekibini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA