Ceyhan'da 'Nedim Tarhan Parki' Açildi

Ceyhan Belediyesi ile Mezitli Belediyesi isbirliginde Mustafabeyli Mahallesi’nde yaptirilan Nedim Tarhan Parki hizmete açildi.

Ceyhan'da 'Nedim Tarhan Parki'  Açildi
Ögretmenlik yaptigi sirada 29 yasinda iken 30 yas zorunlulugu nedeni ile yasini 1 yas büyüterek 1977 yilinda CHP Adana birinci siradan milletvekili seçilen, Köy Kooperatifleri Merkez Birligi Genel Baskanligi’nin yani sira Baris Dernegi Genel Baskan Yardimciligi da yapan ancak 1992’de 44 yasinda hayata veda eden Nedim Tarhan’in adinin verildigi çocuk parki açilisi duygu dolu anlara sahne oldu.

Ceyhan Belediyesi ve Mezitli Belediyesi is birligi gerçeklesen park açilisina Nedim Tarhan’in kardesi, Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan ve esi Sembol Tarhan ile Nedim Tarhan’in esi Nermin Tarhan da katildi.

Esi adina çocuklar için yapilan parkin açilisi için Istanbul’dan gelen Nermin Tarhan ve Baskan Neset Tarhan’in duygu yüklü anlar yasadigi açilista konusan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Mezitli Belediyesi ile ortak proje gelistirmenin mutlulugunu yasadiklarini kaydetti.

Mustafabeyli’de dogan Nedim Tarhan’in Çukurova topraklari için bir deger oldugunu kaydeden Hülya Erdem, parkin hayirli-ugurlu olmasini diledi. Baskan Erdem, Mustafabeyli Mahallesinin çok önemli yerlere gelmis insanlar yetistirdigini, mahalleye bir de kütüphane kazandiracaklarini dile getirdi.

Agabeyi Nedim Tarhan adina açilisi yapilan parkin Mustafabeylili çocuklar için yeni bir yasam alani olmasindan duydugu memnuniyeti ifade eden Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, Mezitli ile Ceyhan Belediyesi ile isbirliginin devam edecegini kaydetti.

Nedim Tarhan’in esi Nermin Tarhan da Hülya Erdem ve Neset Tarhan’a duyarliliklari ve esinin adini yasattiklari için tesekkür etti.
Kaynak: İHA