Bara Giremedi, Öldürüldü

Arkadaslariyla birlikte Osmaniye’den Adana’ya bara eglenmeye gelen bir kisi, kiz arkadasi olmadigi için bara alinmayinca, içeri girmek için para verdi ancak yine giremeyince çikan tartismada öldürüldü. Genci öldürdükleri ileri sürülen iki kardes tutuklandi.

Bara Giremedi, Öldürüldü
Edinilen bilgiye göre olay, 12 Mayis saat 01.30 siralarinda Çukurova ilçesi Karslilar Mahallesi’nde meydana geldi. Osmaniye’den Adana’ya gelen Mehmet Yildiz (21), M.G.’nin de (16) aralarinda bulundugu 4 arkadasiyla birlikte eglenmek için gece kulübüne gitti. Iddiaya göre, M.E. ile agabeyi Mustafa E. (21), 2 kiz arkadasiyla gece kulübüne girdi ancak Yildiz, kiz arkadasi olmadigi için giremedi. Bunun üzerine M.E., “Seni de içeri aldiracagiz ama biraz para vermen gerekiyor” diyerek Yildiz’in 130 lirasini aldi. Arkadaslarindan bir daha haber alamayan Yildiz, saatlerce disarida bekledi.

Bir süre eglendikten sonra gece kulübünden çikan M.E. ile Mustafa E. kardesler, sokakta yürümeye basladi.

Bu sirada yanlarina gelen Mehmet Yildiz, “Beni neden burada biraktiniz” deyince arkadaslariyla tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce M.E., cebindeki biçagi çikarip Yildiz’i vücudunun çesitli yerlerinden yaraladi. Biçagi çalilarin arasina atan M.E. ile agabeyi Mustafa E. kaçmaya basladi.

Çevredekiler iki kardesi yakalayip, durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi.

Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi Mehmet Yildiz, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlike kaydiyla ameliyata alinan Yildiz, tüm müdahalelere karsin kurtarilamadi. Çevredekilerin yakalayip polise teslim ettigi M.E. Çocuk Sube Müdürlügü’ne, agabeyi Mustafa E. ise Cinayet Büro Amirligi’ne götürüldü. M.E.’nin ifadesinde, Yildiz’i kendilerine küfrettigi ve darp ettigi için biçakladigini söyledigi ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen M.E. ile agabeyi Mustafa E., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA