Avcilar'da Kablo Hirsizlari Kamerada

Avcilar’da bir is yerinden 15 bin TL degerinde kablo çalan ve çok sayida suç kaydi bulunan bir süpheli sahis tutuklandi. 3 süphelinin kablolari çalip çuvalla götürdükleri anlar ise güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Avcilar’da geçtigimiz ay saat 06:00 siralarinda Tahtakale Mahallesi’nde bir is yerinden 15 bin TL degerinde bakir kablo çalindi. Avcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin çalismalari dogrultusunda, yapilan güvenlik kamera incelemelerinde 3 süpheli sahsin hirsizlik yapmak için bir araçla isyerine geldikleri ve bir çuval vasitasiyla bakir kablo malzemelerini süpheli araca yükledikleri görüldü.

Olayi gerçeklestiren süphelilerden oldugu tespit edilen S.T. (30) isimli sahis, 8 Mayis günü saat 23.30 siralarinda Tahtakale Mahallesi’nde yakalanarak gözaltina alindi. Çalismalarin devaminda süpheli sahsin suçu islemesinin akabinde bakir kablolari yaktigi ve yanma sonucu ortaya çikan bakirlari toplayarak bir hurdaciya sattigi belirlendi. Ayrica ekipler tarafindan süpheli sahsa yönelik yapilan sorgulamalarda, hirsizlik ve uyusturucu ticareti gibi birçok dosyadan suç kaydinin oldugu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan S.T. isimli süpheli sahis, “Isyerinden Hirsizlik" suçundan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA