Altieylül'de Sevgiye Engel Yok

Altieylül Belediyesi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinlikleri nedeniyle Konakpinar Mahallesi’nde güzel bir doga etkinligi gerçeklestirdi.

Altieylül'de Sevgiye Engel Yok
Toplumun her kesimi için özenle projeler ve etkinlikler düzenleyen Altieylül Belediyesi gençlere, çocuklara ve kadinlara yönelik faaliyetleri ile Altieylül’ün gülen yüzü olmaya devam ederken Konakpinar Mahallesi’nde Altieylül Belediyesi’nce yürütülen faaliyetlere ev sahipligi yapan Konakpinar Gençlik Merkezi’nin hafta sonu çok özel misafirleri vardi. Özellikle gençlere yönelik doga yürüyüslerinin ve çesitli etkinliklerin düzenlendigi Gençlik Merkezi sadece gençlere degil Altieylül’e misafir olan herkese ev sahipligi yapiyor. Daha önce Uluslararasi Altieylül Tülütabak Tiyatro Festivali sanatçilarini agirlayan Konakpinar Gençlik Merkezi’ne sanatçilar hayran kalmis, gerçeklestirilen röportajlarda ve kendi sosyal medya hesaplarinda da bunu dile getirerek Altieylül Belediyesi’nin hizmetlerine hayran kaldiklarini söylemislerdi. Konakpinar Mahallesi’nde bulunan Konakpinar Gençlik Merkezi’nin son konuklari ise 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinliklerinde engelsiz yasamin temsilcileri oldu.

Baskan Avci “Yarinlarin engelini kaldirmak hepimizin elinde”

Altieylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nce organize edilen ve kent konseyi esliginde engelli vatandaslar ile birlikte gerçeklestirilen doga etkinligine vatandaslarin ilgisi de yogun oldu. Engelli vatandaslarin ve ailelerinin misafir oldugu Konakpinar Gençlik Merkezi’nde doyasiya eglenen misafirler, sarkilar ve çesitli etkinliklerin düzenlendigi organizasyondan mutlu bir sekilde ayrildilar. Bu anlamli etkinligin düzenlenmesinde ve organize edilmesinde basrol oynayan, ayni zamanda etkinlige katilarak engelsiz yasamin temsilcilerini yalniz birakmayan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci “Bugün güzel bir günde ve güzel bir havada engelsiz yasamin temsilcileri olan vatandaslarimiz ile Konakpinar Mahallemiz’de bulunan gençlik merkezimizde bir araya geldik. Geçeklestirdigimiz bu güzel doga etkinliginde gülen yüzlerin sebebi olmanin mutlulugunu yasadigimizi söylemek istiyorum. Her insanin engelli adayi oldugu bir dünyada yarinlarin engelini kaldirmak hepimizin elinde ve bizler de Altieylül Belediyesi olarak üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz” dedi.

Kaynak: İHA