Sinav Öncesi Bahar Senligi Morali

Yasar Üniversitesi Bahar Senligi’nde ögrenciler; konser, söylesi, tiyatro gösterileri, müzik dinletisi gibi etkinlikler ve spor yarismalari ile final sinavlari öncesi moral buldu. Senligin son gününde ünlü Pinhani grubu, geçmisten günümüze sevilen sarkilarini konser alanini dolduran ögrencilerle birlikte söyledi.

Sinav Öncesi Bahar Senligi Morali
Yasar Üniversitesinde düzenlenen geleneksel bahar senligi, spor ve eglenceyi bir araya getirdi. Üniversitenin Selçuk Yasar Kampüsünde iki gün süren senlikte ögrenciler; konser, söylesi, dinleti etkinleri ve spor yarismalari ile final sinavlari öncesi moral depoladi. Senligin ilk gününde ögrenci topluluklari etkinliklerinin yani sira oyunlar ve yarismalar, DJ workshop yemek yarismasi, dans gösterileri yapilirken tiyatro toplulugu da Çehov’un Sevgili Doktor oyununu sahneledi.

Uluslararasi Kültür Etkinlikleri

Senlik programi çerçevesinde üniversitede egitim gören 58 ülkeden 268 yabanci ögrencinin katilimiyla “Uluslararasi Kültür Etkinlikleri” düzenledi.

Yabanci ögrencilerin, kendi ülkelerinin kiyafetlerini giydigi, yemeklerini, danslarini ve kültürlerini tanittigi etkinlik, büyük ilgi gördü.

Gökhan Ünver söylesisi

Senligin ikinci gününde, günlük olaylari sosyal medya hesaplarinda komedi diliyle yorumlama yetenegiyle dikkat çeken yeni nesil komedyenler arasinda yer alan Gökhan Ünver de ögrencilerle bir araya geldi. Ünver, ögrencilerin kendisi ve sosyal medya ile ilgili merak ettikleri sorulari cevapladi. Ayrica, çesitli etkinlikler, ögrencilerin hiphop ve Latin dans gösterileri ile müzik performanslari da programda yer aldi.

Pinhani costurdu

Senligin kapanis aksaminda ise Tugçe Kaya ve sevilen müzik grubu Pinhani sahne aldi. “Hele Bir Gel”, “Dünyadan Uzak”, “Ben nasil büyük adam olucam”, “Beni Al” gibi sevilen parçalarini seslendiren Pinhani’ye, konser alanini dolduran Yasar Üniversiteli gençler hep bir agizdan eslik etti. Yaklasik iki saat sahnede kalan grup, binlerce ögrenciyi müzikleriyle costurdu.
Kaynak: İHA