Hemsireler Kahvaltida Bulustu

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi hemsire, hekim ve saglik çalisanlari,12-18 Mayis "Hemsireler Haftasi" nedeniyle hastane yönetimi tarafindan organize edilen kahvaltida bir araya geldi.

Hemsireler Kahvaltida Bulustu
ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag, konusmasina kahvaltiya katilan saglik çalisanlarina tesekkür ederek basladi.

Agdag , ”Saglik kesinlikle ekip isidir. Tüm saglik çalisanlarinin görevlerini zamaninda, dogru ve tam olarak yerine getirmesiyle basarili sonuçlara ulasiyoruz. Hemsirelerimiz de bu ekipte önemli bir görev üsteniyor. Onlarin sefkatli elleri olmasa biz eksik kaliriz. Gece gündüz demeden meslegini büyük bir özveri, sevgi ve sefkatle yerine getirmeye gayret eden hemsirelerimizin günü kutlu olsun. Onlara ne kadar tesekkür etsek az” dedi.

Çesitli birimlerde çalisan tüm hemsirelerin gününü kutlayan ANKA Hastanesi Bas Hemsiresi Ayse Koç da, “Düzenledigimiz etkinliklerle sik sik bir araya gelerek hem saglik çalisanlarimizla birlikte vakit geçiriyor, hem de onlarin sorun ya da beklentilerini ilk agizdan duymus oluyoruz. Hemsirelerin pandemi boyunca önemi daha iyi anlasildi. Bizler her zaman kendi sagligimizi riske atip hastayi hayata baglayabilmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bazi zamanlar tükeniyoruz, yoruluyoruz ancak hiçbir zaman pes etmiyoruz. Çünkü bu meslekte en önemli sey vicdan. Bu önemli görevi icra eden tüm hemsirelerin gününü kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA