Malazgirt'te Resim Sergisi

Mus’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Imam Hatip Ortaokulu resim ögretmenleri ve ögrencileri tarafindan resim sergisi açildi.

Malazgirt'te Resim Sergisi
1071 Imam Hatip Ortaokulu resim ögretmenleri ve ögrencileri tarafindan okulun bahçesinde düzenlenen serginin açilisini Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer, Belediye Baskan Vekili Fesih Akkus ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Vedat Kaya birlikte yaptilar. Resim ögretmenlerinin gözetiminde hazirlanan ve 50 parça eserin yer aldigi sergi, 3 gün boyunca açik kalacak. Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer ve Belediye Baskan Vekili Fesih Akkus da sergiyi gezerek, eserleri çok begendiklerini ifade ettiler.

Kaymakam Demirer, “1071 Imam Hatip Ortaokulu resim ögretmenleri ve ögrencilerimizin hazirlamis oldugu bu sergiyi begenerek gezdim. Yetenekleriyle beni çok sasirttilar. Gösterdikleri bu basari nedeniyle basta okul Müdürümüz Yakut Yigit, resim ögretmenlerimiz ile ögrencilerimizi kutluyorum. Malazgirt Kaymakamligi olarak egitim ögretimin yaninda sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Sanatsal ve sportif faaliyetlerle çocuklarimizin gelisimine katli saglamayi hedefliyoruz” dedi.

Sergi sonunda Kaymakam Yigit Yasar Demirer’e kare kalem çalismasi resmi 1071 Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Yigit tarafindan hediye edildi.
Kaynak: İHA