Genç Kusak Fest Usak'ta Basladi

Usak’ta Genç Kusak tarafindan düzenlenen GençKusakFest, çesitli etkinliklerle Ata Park’ta basladi.

Genç Kusak Fest Usak'ta Basladi
Düzenlenen festival, Ismet Pasa Caddesi’nden Ata Park Meydani’na yapilan ve 100’lerce insanin katildigi kortej yürüyüsüyle basladi.

Ata Park’ta festival alaninda saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan konusma yapan Genç Kusak kurucusu, Usak Belediyesi’nin Baskani Mehmet Çakin, uzunca bir süredir emek verilen Genç Kusak projesinde, vatandaslarla birlikte olmanin büyük bir mutluluk oldugunu ifade etti.

Konusmalarini devam ettiren Baskan Mehmet Çakin, “19 Mayis haftasindayiz. 19 Mayis Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayraminizi tebrik ediyorum. Bu topraklari, bizlere vatan yapan basta Mustafa Kemal Atatürk ve bütün aziz sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimizi ifade etmek istiyorum. Gerçekten de gençler; bu vatana sahip çikan gerek Kurtulus Savasi’nda gerekse ihtiyaç duyuldugu her anda gögsünü siper etmeye çekinmeyen bu gençler, bizlere insallah bu yüzyilda parlayan yildizi Türkiye haline getirmesinde Öncü olacaklardir, buna yürekten inaniyorum” dedi.

Baskan Çakin’in konusmalarinin ardindan düzenlenen açilis töreniyle GençKusakFest resmi olarak basladi.

Festivalin baslamasiyla birlikte Karizma Basket ekibi, akrobasi sov gerçeklestirdi. Düzenlenen hareketli sovu ardindan Rampa Sov paten takimi, paten sahasinda gösteri düzenledi.

Bu etkinlik bittiginde ise Dünya Motosiklet Sampiyonu Asrin Rodi Pak ve Motosiklet sovcusu Hakan Can Namli motosikletleriyle birlikte çesitli gösteriler sergileyerek vatandaslari etkiledi. Gösteri parasüt ve Flyboard gösterisiyle devam etti. Öte yandan gün boyu sürecek etkinlikler USDEM ve Eypio konserleriyle birlikte bugünlük son bulacak.
Kaynak: İHA