Baskentte 'Altinfest' Rüzgari Esecek

Altindag Belediyesi tarafindan düzenlenen “Altinfest”e sayili günler kaldi. 19-22 Mayis tarihleri arasinda yapilacak “Altinfest” ile Baskentliler unutulmaz anlar yasayacak.

Baskentte 'Altinfest' Rüzgari Esecek
Ankara’da festival heyecani basladi.

Altindag Belediyesi tarafindan, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde düzenlenen “Altinfest” ile 7’den 70’e herkes keyif dolu saatler geçirecek. 19-22 Mayis tarihleri arasinda Baskent Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilecek olan Altinfest, tüm Ankaralilari eglencenin doruguna ulastiracak.

Altinfest dopdolu

Ankara’ya 19 Mayis coskusunu yayacak olan Altinfest’te ünlü sanatçilar da sahne alacak. Festival dahilinde 20 Mayis Cuma aksami saat 20.00’de Ilyas Yalçintas sahne alirken, 21 Mayis Cumartesi günü saat 18.00’de ise pop müzigin sevilen ismi Tugba Yurt Ankaralilarla bulusacak. 22 Mayis Pazar günü ise Ankaralilari bir sürpriz bekliyor. Unutulmaz sarkilarin bestekari, Anadolu Rock müziginin essiz sesi Kiraç, sahnede yerini alacak. Saat 20.00’de sahne alacak olan Kiraç, unutulmayan eserlerini baskentliler için seslendirecek.

Çocuklari eglenceler bekliyor

Festival dahilinde çocuklari ve gençleri eglenceli dakikalar bekliyor. Illüzyon, jönklör, bando, palyaço, yüz boyama, uzun adam ve rodeo gibi etkinliklerle eglenecek olan çocuklar, alana kurulan oyun gruplarinda ise gönüllerince oynama imkani bulacak. Altinfest, sahne etkinlikleri, okçuluk, etnospor, deneyim alanlari ve ritm sovlarla her yastan Ankaralinin begenisine hitap edecek.

“19 Mayis coskusu yasanacak”

19 Mayis coskusunun Altindag’dan baslayarak tüm Ankara’ya yayilacagini söyleyen Altindag Belediye Baskani Asim Balci “Her yastan Altindagli hemsehrimizin, çoluk çocuk toplanip, ailece ya da komsulariyla birlikte neseli vakit geçirmesini istiyoruz. Bunun için pek çok etkinligi onlarin ayagina getiriyoruz. 19-22 Mayis tarihleri arasinda Ankaralilar eglenceye doyacak, 19 Mayis coskusu Altindag’dan Ankara’ya yayilacak” dedi.

Kaynak: İHA