Baskan Yakut'tan Dogalgaz Müjdesi

Uzun yillardir yilan hikayesine dönen Eleskirt’in dogalgaz sorunu Belediye Baskani Ramazan Yakut’un uzun ugraslari sonucu nihayet gideriliyor.

Baskan Yakut'tan Dogalgaz Müjdesi
Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut, Agri Belediye Baskani Savci Sayan, Eleskirt Yayla Düzü Belediye Baskani Selami Demirtas ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ile görüstü. Baskan Yakut, yaptiklari görüsmede Bakan Dönmez’in kendilerine Eleskirt için dogalgaz müjdesi verdigini açikladi.

Yakut, ‘Allah’in izniyle vatandasa verdigim bütün vaatleri yerine getirmenin huzur ve mutlulugu içerisindeyim, kadirsinas Eleskirt hakli adina Enerji Bakanimiz sayin Fatih Dönmez’e tesekkür etmeyi borç biliyorum’ dedi.

Belediye Baskani Yakut, ‘Göreve geldigim günden beri vatandaslarimizin ezici çogunlugunun benden beklentisi dogalgaz sorununa çözüm bulmamdi. Özellikle bu yasadigimiz kis sezonunda kömür fiyatlarinin 7 bin 500 TL’ye çikmasi ilçede soba ve kaloriferlerin ortalama 7 ay araliksiz yanmasi basta ilçe halkimiz olmak üzere tüm bölge sakinlerine çok büyük bir maddi külfet getirdi. Su anda ilçemizin en hayati problemi hiç kuskusuz yakit maliyeti dersek abarti olmaz’ dedi.

Kaynak: İHA