Baskan Sandal'a 'Doga Ve Çevre' Tesekkürü

Bu yil 17. kez Izmir’de düzenlenen Küresel Isinma Kurultayina katilan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’a dogaya ve çevreye duyarli projeleri ile bu konulardaki çalismalara katkilarindan dolayi tesekkür plaketi verildi. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya birakmak istediklerini vurgulayan Baskan Sandal, “Her sey bizim elimizde. Gelecek nesillere karsi sorumlulugumuz var ve bunu yerine getirmek için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Sandal'a 'Doga Ve Çevre' Tesekkürü
“Daha yasanabilir kentler için geri dönüsüm olmazsa olmaz” sloganiyla bu yil 17.’si Izmir’de gerçeklesen Küresel Isinma Kurultayinda, Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, kurultay komitesi tarafindan ödüllendirildi. Baskan Sandal’a geri dönüsüm, temizlik ve doga temali projelere duyarliligindan dolayi ‘çevreci belediye baskani’ olarak tesekkür plaketi verildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Atiklarin geri dönüsüme kazandirilmasi için toplum olarak hepimizin gereken hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Gelecek nesillere daha temiz ve yasanabilir bir dünya birakmak için dogaya ve çevreye duyarli çalismalarimizi takdir eden Küresel Isinma Kurultayi Komitesine ve We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari’nin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA