2 Bin TL Için Arkadasini Öldürdü

Adana’da sokakta tabancayla vurulmus halde bulunan ve hastanede ölen sahsi 2 bin TL için arkadasinin öldürdügü öne sürüldü.

2 Bin TL Için Arkadasini Öldürdü
Edinilen bilgiye göre olay, 11 Mayis saat 07.00 siralarinda Seyhan ilçesi Yesilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Yalçin Firat (30), iddiaya göre borçlu oldugu yakin arkadasi Umut Can G. (24) ile sokakta bulustu. Firat, parayi vermeyince Umut Can G. ile tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce zanli, tabancayla Firat’i gögüs ve bacagindan yaraladi. Firat kanlar içinde yere yigilirken, zanli ile yanindaki Mehmet A. (21) ve Can M. (20) olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik görevlileri ilk müdahalesini yaptigi Firat’i ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Hayati tehlike kaydiyla ameliyata alinan Firat, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Tellidere Mahallesi’ndeki metruk bir binada saklandiklari belirlenen süpheliler, cinayette kullanilan tabancayla birlikte yakalandi.

Emniyete götürülen süphelilerden Umut Can G., Firat’tan 2 bin TL alacagi oldugunu, vermeyince kavga ettiklerini söyledi.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli ile yanindaki Mehmet A. çikarildiklari mahkemece tutuklanirken, Can M. ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA