Quick Sigorta 5 Yasinda

Ilk poliçesini 2 Mayis 2017’de düzenleyen Quick Sigorta, besinci yasini kutluyor.

Quick Sigorta 5 Yasinda
81 il, 608 ilçedeki 3 bin 535 acente ve brokeri ile sigortalilarinin ihtiyaçlari dogrultusunda Türkiye’nin en yaygin sigorta sirketlerinden birisi olarak hizmet veren Quick Sigorta, geçtigimiz yillarda Q-Port, Agent Degil Acente isimli ödüllü projeleri ile acentelerin dijital dönüsümlerine destek olurken, Mart ayinda lansmanini yaptigi “Quick Tamamlayici Saglik Sigortasi” ürünüyle finansaldan sagliga en genis ürün gamina sahip sigorta sirketlerinden biri konumuna geldi.

Quick Sigorta’nin yüzde 100 istiraki olarak kurulus izni alinan Quick Finans ve Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri istirakleriyle finansal ekosistemini tamamlama çalismalari yapan sirket, aracilarin finansal markete dönüsmeleri için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Quick Sigorta; 5 yil gibi kisa bir sürede yüzde 3,11 pazar payi ile ilk on sigorta sirketi içinde olmayi basardi.

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar konuya iliskin yaptigi açiklamasinda, Quick Sigorta’nin besinci yilini büyük basarilarla kutladigi için mutlu oldugunu, her yil daha da büyüyerek, en iyi hayat disi sigorta sirketleri arasinda yer aldiklarini ifade etti.

Yasar, “Ilk poliçemizi 12 Mayis 2017 yilinda kestik. Bugün ise Quick Sigorta’nin besinci yasini kutluyoruz. Geriye dönüp baktigimda hem Quick Sigorta çalisanlari hem de acentelerimizle birlikte ne kadar büyük islere imza attigimizi gördügümde gurur duyuyorum. Bu zamana kadar spordan sanata, çagimizin trendlerinden olan sürdürülebilirlik ve yapay zekaya kadar birçok ise adimizi yazdirdik ve hatiri sayilir bir konuma geldik. Kuruldugumuz günden bugüne kadar dijitallesme ve sigortacilik alaninda ilkleri basardik ve birçok ödül aldik” dedi.

Quick Sigorta ve Maher Holding ile istiraklerinin yeni evi olan Quick Tower’i da geçen yilin en büyük basarilarindan biri olarak gördügünü belirten Yasar, Quick Sigorta ailesine minnetlerini ileterek, yeni basarilar için ezber bozan isler yapmaya devam edeceklerini söyledi.



Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ise, “Quick Sigorta’yi sadece poliçe kesen bir sigorta sirketi olarak görmemeliyiz. Çünkü Quick Sigorta, dijital projeleri, sürdürülebilir is politikalari, yeni yatirimlari ve her branstan ürünleri ile toplam aktif büyüklügü 50 Milyon TL’den 4 milyar 750 milyon TL’ye ulasan dev bir sirket. Içinde bulundugumuz her projede, temasta bulundugumuz her kurumla samimiyet ve seffaflik prensibimizle çalisiyor ve bu ilkemizi yasatmaya devam ediyoruz. Besinci yasimizi bu kadar onurlu ve mutlu karsilamamiza sebebiyet veren tüm çalisanlarimiza ve acentelerimize tesekkür etmek isterim” ifadelerini kullandi.

Ayrica, Quick Sigorta Youtube kanalindan 5. yas için özel bir video da hazirlandi.
Kaynak: İHA