Bursa'da Kitap Festivali

Bursa’da ilk kez bir okul bünyesinde, festival niteliginde gerçeklestirilen kitap senligi büyük bir coskuyla kutlandi.

Bursa'da Kitap Festivali
Açilisini Yildirim Kaymakami Adem Yazici ve Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’in gerçeklestirdigi senlige; Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Murat Tasdelen, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Sevinç, Sube ve Okul Müdürleri katildi.

Okul bandosunun gösterisiyle baslayan senlikte, Yildirim Kaymakami Adem Yazici; okulumuzun akademik çalismalarinin yani sira, gerçeklestirdigi projelerle ilimize deger kattigini ve ögrencileri gelecege yetistirdigini söyledi.



Yazici ‘Gelismis ülkeler mesleki ve teknik egitime çok önem veriyor. Devlet olarak bizde ülkemizde teknik egitime büyük yatirimlar yapiyor ve ögrencilerimizi destekliyoruz. Fakat burada en büyük gayret ögrencilere düsüyor. Amacimiz milli degerlere bagli, kisilikli, üretken gençlik yetistirmek. ’dedi.

Yazici etkinlikte görev alan ögretmen ve ögrencileri kutladi.

Konusmasinda okumanin önemine deginen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, "Kitap okumak hayatin kendisini okumaktir. Okumak bugünü ve yarini okumak, kendini okumaktir. Ögrencilerimizi böyle etkinliklerde gördükçe gelecege olan inancimiz artiyor. Bizler gelecegimizin teminati olan gençlerimizin hizmetkâriyiz. Onlar için çalismaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA