Bursa Büyüksehir'den Altyapi Atagi

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin BUSKI araciligiyla 17 ilçede yaptigi altyapi çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Bursa Büyüksehir'den Altyapi Atagi
Bursa’nin daha yasanabilir sehir olmasi için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyüksehir Belediyesi, 17 ilçenin tamaminda çalismalarini ara vermeden sürdürüyor. BUSKI marifetiyle sehrin tamaminda altyapinin iyilestirilmesi için projelerini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, kanalizasyon ve içmesuyu çalismalari çerçevesinde Karacabey ilçesindeki Çavusköy ve Danisment, Mustafakemalpasa ilçesindeki Dallica, Ayaz, Keltas ve Doganalan mahallelerinin eskiyen alt yapi hatlarini yeniliyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Çavusköy, Danisment, Dallica, Ayaz ve Doganalan mahallelerinde kanalizasyon hatti imalatlarinin tamamlandigini söyledi.

Keltas Mahallesi’nde kanal, Danismentte ise içme suyu çalismalarinda sona gelindigini ifade eden Baskan Aktas, “Saglikli sehirler ancak güçlü altyapi üzerine insa edilebilir. Çalismalarimizi bu dogrultuda sürdürüyoruz. Karacabey ve Mustafakemalpasa’da çok büyük yatirimlari bir bir hayata geçiriyoruz. Bölgenin güçlü bir altyapiya kavusmasi için yogun çaba harciyoruz. Altyapi hamleleriyle hem bölgenin altyapi sorunlarini gidermeyi hem de kayip kaçak oranlarini ciddi ölçüde azaltmayi planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA