Benli'den Hemsirelere Ziyaret

Kayseri Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, her yil 12-18 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Hemsireler Haftasi nedeniyle Kayseri Sehir Hastanesi Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Sultan Sahin’i ziyaret ederek, haftasini kutladi.

Benli'den Hemsirelere Ziyaret


Ziyarette Sahin’e nezdinde tüm hemsirelerin haftasini kutlayan Benli, pandemi kalesine benzettigini Kayseri Sehir Hastanesinde görev yapan hemsirelerin her birinin sur basinda bekleyen asker gibi görev yaptigini dile getirerek, gösterdikleri özverili çalismalardan dolayi tesekkür etti.

Kayseri Sehir Hastanesi Palyatif Servisinde görevli hemsireleri de ziyaret eden Benli, “Pandemi döneminde siz hemsirelerimiz, Kurtulus Savasindaki Safiye Hüseyin Elbi’nin verdigi mücadeleye benzer bir mücadele verdiniz. Çogu insan anne babasinin yanina bile girmeye korktugu o dönemde siz onlarin yanindaydiniz. Yaptiginiz is kutsal bir is ve yapacaginiz iste sadece durusunuzu bile degistirmeniz sizin sevap hanenizi dolduracaktir. Güler yüz göstererek, onunla ilgilenip konusmaniz müthis bir enerji olusturup hastaya pozitif enerji verecektir. Ben tüm hemsirelerimiz bu anlayis ile çalismasini önemsiyor hepinizin Hemsireler Haftasini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA