Baskan Çelik'ten Çiçegi Burnunda Baskanlara Tebrik

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, yapilan kongreler ile yeni dönem için seçilen Manisa Elektrik Teknisyenleri Odasi Baskani Rifki Taskincan ve yönetimi ile Manisa Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Adem Sahin ve yönetimini ziyaret ederek, tebrik etti.

Baskan Çelik'ten Çiçegi Burnunda Baskanlara Tebrik
Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, kongrelerini tamamlayan esnaf odalarina tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Manisa Elektrik Teknisyenleri Odasi Baskani Rifki Taskincan ve yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyaretine iliskin konusan Baskan Çelik, “Esnaf odalarimiz son derece önemli. Bugüne kadar tüm odalarimizla hep içli disli olduk, fikir alisverisinde bulunduk. Sehrin yönetiminde sivil toplum utuluslarimizi, odalarimiz ve derneklerimizi bir figüran degil bir aktör olarak kabul ettik ve bunu samimi bir sekilde ortaya koyduk. Inaniyorum ki yeni seçilen baskanimiz ve yönetimiyle birlikte gerek üyelerinin sorunlariyla ilgili konularda gerekse de sehrimizi ilgilendiren meselelerde sürekli fikir alisverisinde bulunacagiz ve elimizden geldigi kadariyla da yasalar ve imkanlar nispetinde emirlerinde ve hizmetlerinde olmaya çaba ve gayret sarf edecegiz. Baskanimiz ve ekibini tebrik ediyor basarilar diliyorum. Nazik ev sahiplikleri için de tesekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Elektrik Teknisyenleri Odasi Baskani Rifki Taskincan, “Baskanimiza ziyareti için tesekkür ediyorum. Ayagina saglik. Sehzadeler Belediye Baskani olarak zaten biz kendisini çalismalarindan ötürü takdir ediyoruz. Sag olsun var olsun” diye konustu.

Baskan Çelik’in sonraki duragi Manisa Berberler ve Kuaförler Odasi oldu. Baskan Adem Sahin ve yönetimi ile bir araya gelen Baskan Çelik, Sahin ve yönetimini tebrik ederek, “Berberler ve kuaförler hepimizin çok önemsedigi ayda en az bir kere kendilerini ziyaret ettigimiz, is yerlerine gittigimiz esnaflarimiz. Mahallelerimizin sigortasi. Muhabbetin oldugu, sehrin gündeminin degerlendirildigi yerler. Bu noktada biz kendilerini son derece önemsiyoruz. Bugüne kadar onlardan gelen talepleri yerine getirebilmek için çaba ve gayret sarf ettik. Insallah bundan sonra da sayin baskanimiz ve ekibiyle de birlikte büyük bir uyum içerisinde hem üyelerimize hem de sehrimizin geneline daha güzel hizmetleri yapabilmek için çaba ve gayret sarf edecegiz. Kapimiz, yüregimiz her zaman tüm esnaflarimiza oldugu gibi berber ve kuaför esnaflarimiza açik olmaya devam edecek. Nazik karsilamalari için baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyor, üstün basarilar diliyorum” dedi.

Manisa Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Adem Sahin ise “Ömer Baskanimiza ziyareti ve esnaflarimiza bugüne kadar vermis oldugu hizmetler için çok tesekkür ediyorum. Bundan sonraki sürekte de yine esnaflarimizin yaninda olacaklarini ifade ettiler, bunun için de ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA