Ses Yarismasi'na Muhtesem Final

Kayseri’de düzenlenen Liseler Arasi Türk Halk Müzigi Solo Ses Yarismasi’nin finali gerçeklestirildi. Finalde sahne alan sanatçi Orhan Hakalmaz, katilimcilara unutulmaz bir gece yasatti.

Ses Yarismasi'na Muhtesem Final


Talas Belediyesi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Liseler Arasi Türk Halk Müzigi Solo Ses Yarismasinda finale kalan 13 ögrenci yaristi. Sanatçi Orhan Hakalmaz’in da jüri üyeleri arasinda yer aldigi programda gençler yeteneklerini sergiledi. Programin açilis konusmasini yapan Il Mili Egitim Müdürü Ayhan Teltik, "Özellikle pandemi döneminde egitim olarak sosyal faaliyetlerimizi yapamamistik. Bu amaçla ögrencilerimizin sosyal yönlerini arttirmak için çesitli projeler ve etkinlikler yapmak için çalismalarimizi arttirdik. Bugünde bu çerçevesinde ögrencilerimizin müzik alaninda etkinliklerini izleyecegiz. Adi yarisma ama medeni cesaretini ve yetenegini gösteren tüm ögrencilerimiz bizim gözümüzde birincidir. Bu organizasyonu düzenlemede bizlere destek veren Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’a, ayrica tüm projelerde birlikte çalistigimiz Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci’ya, tüm milli egitim personelime ve AR-GE ekibimize tesekkür ederim" dedi.

Yarismada Melikgazi Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi ögrencisi Özgür Akar birinci, Kocasinan Ahmet Eren Anadolu Lisesi ögrencisi Mehmet Göktug Çoban ikinci, Melikgazi Kayseri Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencisi Yigit Berke Yigitoglu da üçüncü oldu. Gece, yarismada dereceye giren ögrencilere çesitli hediyeler verilmesinin ardindan sona ererken, sahne alan sanatçi Orhan Hakalmaz da sevilen türkülerini seslendirerek katilimcilara unutulmaz bir gece yasatti.
Kaynak: İHA