Yildizelinde Milyonluk Yatirimlar Gerçeklestirildi

2021 yilinda 20 milyon yatirim alan Sivas’in Yildizeli ilçesi için bu yaz sezonunda da çalismalar devam edecek.

Yildizelinde Milyonluk Yatirimlar Gerçeklestirildi
Sivas il özel idaresi genel sekreteri Kadir Algin 2021 yilinda Yildizeli ilçesinde 65 adet projenin tamamlandigini, maliyetin 20 milyon TL’yi buldugunu ve bu yaz sezonunda da yatirimlarin devam edecegi açikladi.

Yildizeli kaymakamligini ziyaret eden, Algin yapilan degerlendirme toplantisinda Yildizelinde yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Toplantinin ardindan algin yaptigi açiklamada programlarinin hazir oldugunu ve yakin zamanda KÖYDES programiyla sahada çalismalarin baslayacagini belirtildi.

“Amacimiz refahi ve yasam standartlarinin artirilmasidir”

2022 yilinda da hizmetlerin kaldigi yerden devam edecegini dile getiren Algin, “ilçede 2021 yilinda 58 adet yol çalismasi, 6 adet içme suyu projesi ve 1 adet sulama tesisi projesi uygulandi. toplamda 65 adet proje tamamlandi ve bu tutarin yaklasik Özel Idare ve diger kaynaklar ile birlikte 20 milyon TL’yi buldu. Projelerimize daha çok agrilik verecegiz. Amacimiz vatandasimizin refahi, yasam standartinin artirilmasidir. Bu yil Yildizeli ilçemizde özelikle tarim, yol, kilitli parke ve sulama projelerine ciddi kaynak aktardik. Programimizi hazirladik. Yakin zamanda KÖYDES programiyla birlikte sahadaki çalismalarimiza baslayacagiz. Ilçemiz, kirsal alanda yapilan çalismalardan her zaman memnun kaldi. Ilçemiz bir önceki yil yatirimlarda yüzde yüz basari elde etti.” 2022 yilinda Il Özel Idaresi ve KÖYDES yatirimlari artarak devam edecek. Kazasiz-belasiz bir sezon diliyorum.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA