Van, Güzellik Sektörünün Bölgedeki Yeni Merkezi Oluyor

Estetik, güzellik, kisisel bakim ve kozmetik sektörlerine yönelik Türkiye’nin en etkin fuar organizasyonlarina imza atan Adana merkezli Us Fuar, ‘Beauty Life Van’ fuarinin 2’incisini 27-29 Mayis 2022 tarihlerinde gerçeklestirecek.

Van, Güzellik Sektörünün Bölgedeki Yeni Merkezi Oluyor
Birçok sektörde Türkiye’nin en etkin organizasyonlarina imza atan Us Fuar, Beauty Life Van Fuari’nin 2’ncisinin 27-29 Mayis tarihleri arasinda Van Tusba Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilecegini duyurdu.

Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, 2’nci ‘Beauty Life Van’ fuarina birçok markanin ilgi gösterdigine dikkat çekerek, “Tüm hazirliklarimizi tamamladik. Van ve çevresindeki sehirlerden kuaförleri, güzellik salonu uzmanlarini, estetisyenleri fuarimiza davet ettik. Yani sira Iran’in farkli sehirlerinde sektör temsilcilerini ziyaret ederek fuarimiza davette bulunduk. Iran basta olmak üzere komsu ülkelerden çok sayida sektör temsilcisi ziyaretçimiz olacak. Estetik, güzellik, kisisel bakim ve kozmetik sektörlerinde yüzlerce ürünün sergilenecegi ‘Beauty Life Van’da egitim ve showlar da yer alacak. Katilimci ve ziyaretçilerin ücretsiz yararlanacagi bu etkinlikler arasinda çesitli sürprizlerimiz de yer alacak. Dogu Anadolu’nun en görkemli bulusmalarindan birine daha sahit olacagiz” dedi.

Fuara ev sahipligi yapacak kent olan Van’in Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Veysel Koç da yeni ürün ve yeni uygulamalarin sergilenecegi fuarda yerli ve yabanci meslektaslariyla bulusacaklarini söyledi.



Kimler katilacak?

Van Valiligi, Van Büyüksehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odasi’nin destekledigi ‘Beauty Life Van Fuari’nda medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tirnak, el ayak, saç bakim, saç kaynak, lazer ve zayiflama ekipmanlari ve ürünleri sergilenecek. Fuarda doktorlar, dermatologlar, güzellik uzmanlari, kuaförler, sektör profesyonelleri, estetik güzellik merkezleri temsilcileri hazir bulunacak.
Kaynak: İHA