TURKOVAC'a Bir Ödül Daha

’Birden Binlere’ baslikli Vakif Haftasi ve Ödül Töreninde ’Vakif Insan Ödülü’ne layik görülen Erciyes Üniversitesi Asi Arastirma ve Gelistirme Merkezi (ERAGEM) Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, ödülünü Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay’dan aldi.

TURKOVAC'a Bir Ödül Daha
Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde düzenlenen Vakif Haftasi ve Ödül Törenine Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcilari Dr. Serdar Çam, Ahmet Misbah Demircan, Özgül Özkan Yavuz, Vakiflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, vakif temsilcileri ve hayirseverler katildi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay ve Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’un konusmalarinin ardindan Vakif Insan Ödülleri sahiplerine takdim edildi.

Törende ERÜ tarafindan Covid-19’a karsi gelistirilen yerli asi TURKOVAC çalismalarindan dolayi Vakif Insan Ödülü’ne layik görülen ERAGEM Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, ödülünü Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay’dan aldi.
Kaynak: İHA