Talas'ta Asfalt Sezonu Açildi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, 2022 yili asfalt sezonu açilis programinda ulasim biriminde çalisan personelle bir araya geldi. Burada açiklamalar yapan Baskan Yalçin, kisin tahribat gören tüm yollarin bastan asagi yenilenerek Talas’a yakisir hale getirilecegini söyledi.

Talas'ta Asfalt Sezonu Açildi
Baskan Yalçin, baskan yardimcilari ve ilgili müdürlerle birlikte Malatya yolundaki Teknik Birimler Santiyesi’nde asfalt sezonu açilisi yapti.

“INSANIMIZIN SIKINTISINI GIDERIYORUZ”

Burada personele hitaben yaptigi konusmaya çalisanlarin bayramini tebrik ederek baslayan Baskan Yalçin, “Belediyeler yaz sezonunu bekler, sonra da alt ve üst yapi ile vatandasa hizmet eder. Yaptigimiz her iste dünya ve ahiret mutlugunu bekleriz. Yani sadece asfalt yapmakla kalmiyoruz. Insanlarin sikintisini gidermek adina güzel isler yapiyoruz. Allah bizleri insanlara hizmet etmek üzere görevlendirdigine göre bunu da en iyi sekilde yaparak onun rizasini da kazanmaliyiz. Allah saglikla kazasiz belasiz bir sezon nasip etsin.” diye konustu.



“KISIN TAHRIBAT GÖREN YOLLAR ÖNCELIKLI”

Baskan Yalçin, ulasim konusunda bu yil önemli bir bütçe ayirdiklarini belirterek, “90 kisiyle beraber Allah nasip ederse yol, altyapi ve kirsalda is yapacagiz. Özellikle kis döneminde tahribat gören bütün yollarimizi ilçemize yakisir hale getirecegiz. Ayirdigimiz bu bütçe kimin? Bu para milletin ve devletin parasi. Allah devlete zeval vermesin. Devletimiz olmazsa hiçbirimizin baskan, mühendis ya da usta olmasinin kiymeti yok.” seklinde konustu.



“AILENIZI IHMAL ETMEYIN”

“Biz sizden raziyiz. Allah da sizden razi olsun. Hepiniz elinizden geleni yapiyorsunuz.” diyen Baskan Yalçin, çalisanlara ailelerini de ihmal etmemeleri uyarisinda bulundu.

Baskan Yalçin’in konusmasinin ardindan asfalt sezonu kesilen kurban ve edilen dualarla baslatildi.

Baskan Yalçin santiyedeki incelemelerinin ardindan ögle yemegini çalisanlarla birlikte yedi.
Kaynak: İHA